3 jun 2021, 22:16  

Очакване 

  Poesía » De amor
472 1 9

По поляните на дъхави желания

свирят нежно спомени- щурци

в гъстите треви на неизказани признания,

до разцъфналите шарени мечти...

 

Ветровете мисли пак се търсят

на Очакването в непребродната гора,

а зад облаците на най-пъстрите илюзии -

Истината е сама...

 

И ще дойде пак в нашите сънища

с роклята от падащи звезди.

Щом забравим я , тя ще се сбъдне

в люлката на най-щастливите сълзи...

 

Клипчето ми по стихотворението може да видите тук:

https://www.youtube.com/watch?v=SbK_XQ_6m0I

© Веселка Стойнева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??