По поляните на дъхави желания
свирят нежно спомени- щурци
в гъстите треви на неизказани признания,
до разцъфналите шарени мечти...
Ветровете мисли пак се търсят
на Очакването в непребродната гора,
а зад облаците на най-пъстрите илюзии -
Истината е сама...
И ще дойде пак в нашите сънища
с роклята от падащи звезди.
Щом забравим я , тя ще се сбъдне
в люлката на най-щастливите сълзи...
Клипчето ми по стихотворението може да видите тук:
https://www.youtube.com/watch?v=SbK_XQ_6m0I
© Веселка Стойнева All rights reserved.