16 ago 2005, 19:32

Очакване на дъжд 

  Poesía
684 0 3
Когато завали,
ще съм добра.
Стаената ми нежност
ще празнува.
Когатно завали,
ще бъда светлина,
която дълго си жадувал.
Когато завали,
целувай ме така,
както понякога сънувам.
Сега ме прегърни.

...По дланите ми
капчици се стичат.

© Здравка Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??