Aug 16, 2005, 7:32 PM

Очакване на дъжд 

  Poetry
682 0 3
Когато завали,
ще съм добра.
Стаената ми нежност
ще празнува.
Когатно завали,
ще бъда светлина,
която дълго си жадувал.
Когато завали,
целувай ме така,
както понякога сънувам.
Сега ме прегърни.

...По дланите ми
капчици се стичат.

© Здравка Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??