16.08.2005 г., 19:32 ч.

Очакване на дъжд 

  Поезия
681 0 3
Когато завали,
ще съм добра.
Стаената ми нежност
ще празнува.
Когатно завали,
ще бъда светлина,
която дълго си жадувал.
Когато завали,
целувай ме така,
както понякога сънувам.
Сега ме прегърни.

...По дланите ми
капчици се стичат.

© Здравка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??