20 feb 2011, 0:17

Очакване за пролет 

  Poesía » Otra
993 0 4

Побягнала към нищото те търся,

протягам пръсти в хладната мъгла,

откривам лъч, но толкова премръзнал,

че няма да дочака пролетта.

 

И бягам с вяра, търся те в реката,

а рибите са толкова далече,

остава само пясък по земята,

замръзнала от студ е, нечовечен.

 

Спокойна съм и някак примирена,

снегът целува бузите студени,

но радвам се с усмивка притаена,

че пролет виждам в снежните дантели.

© Адриана Стефанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??