Feb 20, 2011, 12:17 AM

Очакване за пролет 

  Poetry » Other
979 0 4

Побягнала към нищото те търся,

протягам пръсти в хладната мъгла,

откривам лъч, но толкова премръзнал,

че няма да дочака пролетта.

 

И бягам с вяра, търся те в реката,

а рибите са толкова далече,

остава само пясък по земята,

замръзнала от студ е, нечовечен.

 

Спокойна съм и някак примирена,

снегът целува бузите студени,

но радвам се с усмивка притаена,

че пролет виждам в снежните дантели.

© Адриана Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??