Любувам се на малките неща –
разтворен цвят, гласец на птиче, лято...
Любима книга. Залез. Тишина.
Това е, със което съм богата.
И мойто слънце винаги е там –
над дребното, съвсем обикновено.
Над многото – небето е таван.
А от тавана слънчице не гледа...
© Людмила Билярска Todos los derechos reservados
---
Роси, благодаря ти! Много се радвам, че се обади и остави светлинката си!