3 jun 2017, 12:11

... очертанията се губят 

  Poesía » Otra
367 1 7

В калейдоскопа

на времето отминало,

образът твой

застинал е

и като на черно-бяла снимка,

мигове запечатах

от живота ти,

за спомен…

 

Задушница –

ден за помен...

 

И те има

в мислите ми

и няма те…

очертанията се губят

с годините…

Трябваше отдавна да съм те пуснала…

ала не мога все още, не мога

… прости ми…

 

/на Силвия/

© Ирен Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??