В бавен танц падащи
Безбройните снежинки
В твоите очи дълбоки
Преспи от любов натрупали
В огнището топло подскачащи
Искрите на огъня и жарта
В твоите очи страстни
Изпепеляващи и стоплящи сърца
В океаните безкрайни плаващи
Мечтите и надеждите
В твоите очи влажни
Спасителен бряг на чувствата
В свят различен и необятен
Обикалям за теб
За твоите очи, за мечтите и огъня
Да заподскачам в преспата, да танцувам с теб
С твоите очи, в твоя свят
© Dimitar Georgiev Todos los derechos reservados