15.01.2018 г., 1:23 ч.

Очи 

  Поезия » Любовна
403 2 0

В бавен танц падащи

Безбройните снежинки

В твоите очи дълбоки

Преспи от любов натрупали

 

В огнището топло подскачащи

Искрите на огъня и жарта

В твоите очи страстни

Изпепеляващи и стоплящи сърца

 

В океаните безкрайни плаващи

Мечтите и надеждите

В твоите очи влажни

Спасителен бряг на чувствата

 

В свят различен и необятен

Обикалям за теб

За твоите очи, за мечтите и огъня

Да заподскачам в преспата, да танцувам с теб

С твоите очи, в твоя свят

© Dimitar Georgiev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??