3 ene 2010, 19:57

Очите ми нямат зеници... 

  Poesía
741 0 2

В очите ми вече няма зеници,

изтекоха като отровен живак.

Не че преди се виждаха, криеха се като мишки,

гонени от най-лудия глупак.

 

 

В очите ми вече няма ириси,

изпариха се като мъглата.

И не, не фокусират, а съскат змийски,

хипнотизират дори и тъгата.

 

 

Очите ми вече не се затварят,

а клепачите пробождат ме, сякаш са кинжали.

В тъмнината някъде изгубиха се,

а преди време, помниш ли, приличаха на кристали...

 

 

В очите ми вече няма простори,

заточени са в най-отдалечената килия.

И сто години да минат - пак няма да се отворят,

защото без да имат свобода - самотни ще изгният...

© Инна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??