12 jul 2013, 23:03

Очите му 

  Poesía » De amor
1000 0 4

 

Очите му... очите му се взират в мен

и само с поглед могат да събличат…

Господи, та той е луд… и то съвсем,

но тази лудост някак му прилича.

 

Той носи страст, а с тези две ръце

как само дяволски умее да прегръща,

а аз притихвам в тях, и съм дете…

и съм жена - различна, и съм същата.

 

Очите му... очите му се взират в мен

и само с поглед могат да събличат…

Та този мъж е луд… и аз… съвсем,

но това ми стига, за да го обичам! 

 

 

 

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??