Очите му... очите му се взират в мен
и само с поглед могат да събличат…
Господи, та той е луд… и то съвсем,
но тази лудост някак му прилича.
Той носи страст, а с тези две ръце
как само дяволски умее да прегръща,
а аз притихвам в тях, и съм дете…
и съм жена - различна, и съм същата.
Очите му... очите му се взират в мен
и само с поглед могат да събличат…
Та този мъж е луд… и аз… съвсем,
но това ми стига, за да го обичам!
© Сияна Георгиева All rights reserved.