22 jun 2004, 20:35

Очите ти 

  Poesía
1666 0 0
ПОСВЕТЕНО НА МОМЧЕТО,КОЕТО ОТКРИ КЛЮЧА КЪМ МОЕТО СЪРЦЕ И ГО ЗАВОЮВА НАПЪЛНО
НА С.


Очите ти излъчват нежност и от тях лъха светлина.
Защо съм толкова щастлива,когато те погледна със тъга?

Очите ти не могат да ме мамят,издават ми твоята вина...
Очите ти ще ми разкажат,щастлив ли си със мен сега?

Очите ти са дяволски красиви,очите ти са изворна вода.
Защо съм толкова щастлива,когато те погледна със тъга?

© Николета Русева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??