22.06.2004 г., 20:35 ч.

Очите ти 

  Поезия
1661 0 0
ПОСВЕТЕНО НА МОМЧЕТО,КОЕТО ОТКРИ КЛЮЧА КЪМ МОЕТО СЪРЦЕ И ГО ЗАВОЮВА НАПЪЛНО
НА С.


Очите ти излъчват нежност и от тях лъха светлина.
Защо съм толкова щастлива,когато те погледна със тъга?

Очите ти не могат да ме мамят,издават ми твоята вина...
Очите ти ще ми разкажат,щастлив ли си със мен сега?

Очите ти са дяволски красиви,очите ти са изворна вода.
Защо съм толкова щастлива,когато те погледна със тъга?

© Николета Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??