Очите ти ме подлудяват.
За тях си мисля всеки ден.
За тях готова съм на всичко,
за да са винаги до мен.
В очите ти аз виждам всичко,
душата и умът ти раздвоен.
Очите! Ах, очите твои
издават що таиш към мен.
Сега е ред на устните,
за тях не съм ти писала въобще,
а колко сладки са целувките
с горещи, пламенни мъже.
Устните твои са толкова сладки,
но за целувки, не за нападки.
Устните твои са толкоз красиви,
сляти с моите игриви.
11.07.2005г.
© Йовка Петкова Todos los derechos reservados