24 июн. 2008 г., 13:39

очите ти 

  Поэзия » Любовная
962 0 1
 

Очите ти ме подлудяват.

За тях си мисля всеки ден.

За тях готова съм на всичко,

за да са винаги до мен.

 

В очите ти аз виждам всичко,

душата и умът ти раздвоен.

Очите! Ах, очите твои

издават що таиш към мен.

 

Сега е ред на устните,

за тях не съм ти писала въобще,

а колко сладки са целувките

с горещи, пламенни мъже.

 

Устните твои са толкова сладки,

но за целувки, не за нападки.

Устните твои са толкоз красиви,

сляти с моите игриви.

 

11.07.2005г.

© Йовка Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??