21 jul 2009, 21:08

Одисея III 

  Poesía » Filosófica
486 0 1

                                        Труден свят - илюзия и бяг...

 

 

                                        Животът -

                                        лакмусово сив.

 

                                        Тялото ти е във капан,

                                        но душата - ловна птица!

 

 

                                        И пак си свой, безгранично

                                                                                          свой

 

                                              на нечий бряг,

                                                            нечий свят,

                                                                 нечия планета.         

© Янко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??