23 sept 2011, 1:05

Огледално 

  Poesía » De humor
776 0 0

Ако нямаш какво да кажеш, но те гони логорея,

брато, не се коркай, и аз съм от тея.

И не мисли, че съм на някой пъдаря...

Просто продаваш краставици на краставичаря.

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??