23 сент. 2011 г., 01:05

Огледално 

  Поэзия » Юмористическая
774 0 0

Ако нямаш какво да кажеш, но те гони логорея,

брато, не се коркай, и аз съм от тея.

И не мисли, че съм на някой пъдаря...

Просто продаваш краставици на краставичаря.

© Георги Динински Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??