“Ако някой дойде при теб с една рана,
не го изпращай с две.”
Което виждаш днес във огледалото,
харесва ли ти ми кажи?
Питам за душата, не за тялото...
Питам, но на себе си отговори!
Щастие намираш ли в лъжите си
/ с лицемерни усмивки прикрити/
или е пълна с цинизъм душата ти?
Колко струват за тебе сълзите ми?
Планове свои си има Съдбата...
Сделки със нея никой не сключва!
В този момент те гледа от някъде...
Каквото посееш, това ще се случва.
Пак погледни сега в огледалото
От моята болка то ще се счупи
Кой каквото е сторил на някого...
От Съдбата това ще получи!
© Мариана Todos los derechos reservados