Aug 16, 2021, 4:07 PM  

Огледално 

  Poetry
328 0 1

 

 

Ако някой дойде при теб с една рана,

не го изпращай с две.

 

 

 

Което виждаш днес във огледалото,

харесва ли ти ми кажи?

Питам за душата, не за тялото...

Питам, но на себе си отговори!

 

Щастие намираш ли  в лъжите си

/ с лицемерни усмивки прикрити/

или е пълна с цинизъм душата ти?

Колко струват за тебе сълзите ми?

 

Планове свои си има Съдбата...

Сделки със нея никой не сключва!

В този момент те гледа от някъде...

Каквото посееш, това ще се случва.

 

Пак погледни сега в огледалото

От моята болка   то ще се счупи

Кой каквото е сторил на някого...

От Съдбата това ще получи!

 

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не случайно е наречена съдба. Обикновено влагат погрешен смисъл в тази дума
Random works
: ??:??