23 abr 2019, 15:55

Огледало 

  Poesía » Filosófica
406 0 2

Различни хора, различни идеали,
и аз не съм си идеална,
това навярно всички са разбрали,
човек съм, не съм безгрешна но, морална!

Но образите се кривят,
и виждаме се нарцистични,
а погледът ни тъй разлят,
в огледалото сме тъй себични!

Огледалото ни отразява,
образ тъй фалшив,
от него само се подава,
лик измамен и красив!!!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Така е Гавраил, образът ни най-добре се отразява в очите на другите! Очите са прозорец към душата!
  • Цвети,чупи огледалото и гледай образа си в очите на другите.
Propuestas
: ??:??