5 feb 2007, 20:09

Огнен вулкан-страстна вечер... 

  Poesía
945 0 15
Огнен вулкан - страстна вечер,
с теб стоим в нощта - погледи вперили,
един-друг жадно се изпиваме,
като грешници!

Бурен ураган от нежност - страховете ти помита.
Как искам да дойдеш до мен - да полетиш,
с крилете на любов, преливаща като лава,
в сърцето ти - огнена жарава!

И да ме галиш ненаситен,
да приласкаеш и нощта - да не си отива.
И нашата огнена страст,
да не свършва никога.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??