1 nov 2011, 12:16

Огнена импресия 

  Poesía » De amor
646 0 7

 

------------

 

 

Нахлуваш напоително

(с цвят мерло)

в лунните ми вечери.

Някъде из течните следи

съм в търсене на себе си,
а намирам теб.
По всяка твоя извивка
желанията ми напипват
близост, родена в
преодолени разстояния,
задръжки и вяра.
Изпиваме от себе си тишината,
но оставаме жадни над
червената пяна струйни капки.
В сърцето ми е слънчево,
лъчите ти минават през мен.
Като филтър пропускам
само онези, които ще помогнат
да узрее и последното зърно
на вярата, че ти си...
Чашата е пълна с бавни
глътки екстаз ( цвят мерло) .
Отразен в очите ти,
прилича на огън
и червени езици ни
прегръщат съединени.
Вечността не е обещание,

но я намирам в
цветното ти присъствие
над моята топла емоция

там...
в мерлото...

 

----------

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??