7 oct 2010, 16:12

Огнени следи 

  Poesía » Filosófica
506 0 3

Моята вяра бясно препуска

жива, пулсира, без дъх остава.

Моята вяра огън рисува,

Рая ми носи в очите желани.


И търся я по небето, земята,

живи следи завинаги оставя.

И стискам здраво юздата,

по живите очи все ще я позная.


Моята вяра капе като време,

а живот преваля - листи капят.

Извор полезен отвъд времето,

а следите  й - пожари пламнали.

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??