1 mar 2014, 12:29

Огнени стрели 

  Poesía » Del paisaje
624 0 5

Огнени стрели

 

Загадъчно луна кръжи,

сънят от мене бяга,

а мисли – огнени стрели,

пронизали ме цяла.

 

Отворени очи мълвят 

за обич, за пощада,

надеждата в сърце трепти.

Посреща утрин млада.

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??