Огнени стрели
Загадъчно луна кръжи,
сънят от мене бяга,
а мисли – огнени стрели,
пронизали ме цяла.
Отворени очи мълвят
за обич, за пощада,
надеждата в сърце трепти.
Посреща утрин млада.
(стихосб. "Будна тишина")
© Y. Panda Все права защищены