26 ene 2017, 9:32

Огнено небе 

  Poesía » De amor
428 0 4

Такава сила с тебе ни зове,

душите ни изгарят като факли.

Сега летим из огнено небе

и ад се носи върху кладата.

 

Но няма ад за двете ни сърца,

от огън ние само се обичаме.

Горим насън из огнения свят,

светят тъй от обич и звездите ни.

 

Такава сила с тебе ни зове,

душите ни изгарят като факли.

Изгаряме във пламенен копнеж,

защото тази обич сме очаквали!

© Аз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??