17 nov 2005, 22:06

Огньове в душата ми 

  Poesía
909 0 3



Огньове червени, горящи и страстни
Огньове ярки, безумно опасни
Горят в душата ми - жертвена клада
Сега когато съм красива и млада
Искам да изгарям в огньове от страст
Искам да имам богатство и власт
Да живея безумно опасно
Макар и да съм наясно,
Че може в този огън да изгоря
И в пепел да се преродя...

© Н Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??