Огньове червени, горящи и страстни
Огньове ярки, безумно опасни
Горят в душата ми - жертвена клада
Сега когато съм красива и млада
Искам да изгарям в огньове от страст
Искам да имам богатство и власт
Да живея безумно опасно
Макар и да съм наясно,
Че може в този огън да изгоря
И в пепел да се преродя...