17.11.2005 г., 22:06 ч.

Огньове в душата ми 

  Поезия
848 0 3



Огньове червени, горящи и страстни
Огньове ярки, безумно опасни
Горят в душата ми - жертвена клада
Сега когато съм красива и млада
Искам да изгарям в огньове от страст
Искам да имам богатство и власт
Да живея безумно опасно
Макар и да съм наясно,
Че може в този огън да изгоря
И в пепел да се преродя...

© Н Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??