24 jun 2022, 10:31

Огрей ме, слънце! 

  Poesía » De amor
438 0 1

Ела, нощта е мрачна и студена,
копнея за добро, лъчи, топлина!
Чуй колко болка, мъка е стаена,
че далеч от мен си ти, жена!

Сърцето ми в лед е сковано,
че твоето, уви, забрави за мен,
нека слънце грее сутрин рано,
нека дойде отново топъл ден!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??