Jun 24, 2022, 10:31 AM

Огрей ме, слънце! 

  Poetry » Love
437 0 1

Ела, нощта е мрачна и студена,
копнея за добро, лъчи, топлина!
Чуй колко болка, мъка е стаена,
че далеч от мен си ти, жена!

Сърцето ми в лед е сковано,
че твоето, уви, забрави за мен,
нека слънце грее сутрин рано,
нека дойде отново топъл ден!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??