По "Hilf mir" ("Помогни ми") на Rammstein (Рамщайн)
Immer wenn ich einsam bin,
zieht es mich zum Feuer hin...
Огънят ме обича -
в душата ми проникнал
и аз го обичам - в ярки стълбове избликнал.
Огънят ме обича -
от него се страхувам,
огънят не ме обича -
ръцете му горещи аз целувам.
Огънят (не) ме обича -
докосва ме с изгарящите пръсти,
огънят ме обича -
в съня ми още догарят очите му пъстри...
20.08.2016
© Teddy Daniel K. Todos los derechos reservados