22.08.2016 г., 18:17 ч.

Огън 

  Поезия » Любовна
270 0 0

По "Hilf mir" ("Помогни ми") на Rammstein (Рамщайн)

 

Immer wenn ich einsam bin,

zieht es mich zum Feuer hin...

 

Огънят ме обича -

в душата ми проникнал

и аз го обичам - в ярки стълбове избликнал.

Огънят ме обича -

от него се страхувам,

огънят не ме обича -

ръцете му горещи аз целувам.

Огънят (не) ме обича -

докосва ме с изгарящите пръсти,

огънят ме обича -

в съня ми още догарят очите му пъстри...

 

20.08.2016

 

 

 

© Teddy Daniel K. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??