19 mar 2017, 23:42

Огън 

  Poesía » De amor
781 2 2

Гореща съм, ако знаеш как да ме запалиш,

сложна съм, лесно в пепел превръщам се.

Не ме докосвай с голи пръсти, ще се опариш,

горя, паря, а замръзвам, но душата разгръща се.

Направи крачката към мен, но гледай да не ме изпревариш,

животът ни преобръща се.

Уж като другите съм, а с мен не знаеш как да боравиш,

подценяваме страстта могъща, а тя на удара отвръща все.

© Rumyana Momchilova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??