13 abr 2019, 23:54

Огън 

  Poesía » Del paisaje
512 0 1

Огън сред полето видях

макар там нищо да не гореше,

в този огън поседях-

пожар от минзухари там  беше.

 

Взех в очите си от техния плам

и в сърцето си разпалих огньове.

Ще бъдат в мене винаги знам

Да пламнат да горят.като слънце Готови.

 

Автор Росен Николов ©

© Росен Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??