13.04.2019 г., 23:54 ч.

Огън 

  Поезия » Пейзажна
483 0 1

Огън сред полето видях

макар там нищо да не гореше,

в този огън поседях-

пожар от минзухари там  беше.

 

Взех в очите си от техния плам

и в сърцето си разпалих огньове.

Ще бъдат в мене винаги знам

Да пламнат да горят.като слънце Готови.

 

Автор Росен Николов ©

© Росен Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??