7 jun 2007, 9:03

Огън и лед 

  Poesía
635 0 13
Обгръщам, прегръщам, завивам,
не очаквай от мен да съм груба,
не ти харесвам така, преставам,
но знай, никога не ще съм друга.

Изричам, наричам, предричам,
не мога да държа чувство в плен,
не ти харесва така да се вричам,
но знай, винаги ще бъдеш в мен.

Любувам, извирам, жадувам,
не ме разбираш, но това съм аз:
не намирам, утихвам, тъгувам,
но името прошепвам с тих глас.


15.03.2007г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??