5 ene 2008, 15:40

Огън отвътре 

  Poesía
663 0 12
 

 

Гвоздей забит във плътта безумно сетивна.

И усещане за безтегловност - безчувствена,

                         безплътна и противна.

Камък хвърлен в пръстта

на слава, отдавна отминала вече; -

изветряла отрова, нечути слова;

стихват нещата недокоснати още от далече.

 

Чувство на огън, изгарящ отвътре;

в плам сърцето потръпва... стихнало...

                                   след Жътва!!!

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??