5.01.2008 г., 15:40 ч.

Огън отвътре 

  Поезия
664 0 12
 

 

Гвоздей забит във плътта безумно сетивна.

И усещане за безтегловност - безчувствена,

                         безплътна и противна.

Камък хвърлен в пръстта

на слава, отдавна отминала вече; -

изветряла отрова, нечути слова;

стихват нещата недокоснати още от далече.

 

Чувство на огън, изгарящ отвътре;

в плам сърцето потръпва... стихнало...

                                   след Жътва!!!

© Вечерница или Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??