7 oct 2007, 10:45

огънче 

  Poesía
712 0 11


Пламъчето на свещта

потрепери -
беше го погалил вятър.
Успокоих го с ръце,
то порасна.

Приюти ме
в очите си...

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??