Казваш че ме обичаш
И в любов ми се вричаш
Но щом погледна твоите очи
Виждам пламъка на друга да гори
Мечтаех си с теб да живея
и затова копнея
спомени тежки в главата ми се лутат
мислех си че си само за мен
а се оказа че си от друга пленен
© Лора Елина Todos los derechos reservados