Sep 4, 2018, 7:30 PM

Огънят на самотата 

  Poetry » Love
549 0 1

Казваш че ме обичаш

И в любов ми се вричаш

Но щом погледна твоите очи

Виждам пламъка на друга да гори

 

Мечтаех си с теб да живея

и затова копнея

спомени тежки в главата ми се лутат

мислех си че си само за мен

а се оказа че си от друга пленен

© Лора Елина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??