8 abr 2015, 0:38

Океан от сълзи 

  Poesía » De amor
415 0 0

В собствените си сълзи се давя, едвам успявам аз да дишам
и живея в мрак и в тъга от момента в който ти си тръгна....
Не мога вечер да заспя, защото само ти си в моите мисли,
и всеки път когато плача, пак си ти причината за моите сълзи....

Не ми остава въздух и може би, скъпа няма дълго да живея,
но от сърце ти пожелавам да бъдеш щастлива, ако утре си отида....
Знаеш ли, мила колко бързо се запълва празното сърце със любовта?
По същия начин и аз напълних океана със сълзи от моята тъга....

Опитах се да бъда силен и с всички сили исках да изплувам до брега,
но без теб бях толкова слаб, че моите сили свършиха преди да стигна....
В океан от сълзи се удавих и така сложих край на цялата тъга,
защото ако не искаш, скъпа ти да си до мен.... няма смисъл да живея!

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??