1 nov 2019, 16:45

Оксиморон 

  Poesía » De amor, Filosófica
322 0 0

Красиви рими,

в тежки думи

и нежна мъка

помежду ни.

 

Красив копнеж

и страсти чисти.

Стопена свещ,

сърца разбити.

 

Красив момент

на акт любовен.

Пореден ден

от миг съдбовен.

 

Красив пейзаж 

със шир безкрайна.

Сломен стремеж

мечта омайна.

 

Както винаги красива

си, тъй както никога.

Бъди до мен -

това ми стига.

 

© Владислав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??