Nov 1, 2019, 4:45 PM

Оксиморон 

  Poetry » Love, Phylosophy
335 0 0

Красиви рими,

в тежки думи

и нежна мъка

помежду ни.

 

Красив копнеж

и страсти чисти.

Стопена свещ,

сърца разбити.

 

Красив момент

на акт любовен.

Пореден ден

от миг съдбовен.

 

Красив пейзаж 

със шир безкрайна.

Сломен стремеж

мечта омайна.

 

Както винаги красива

си, тъй както никога.

Бъди до мен -

това ми стига.

 

© Владислав All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??