11 oct 2009, 15:40

Октава 

  Poesía
668 0 9

Понякога те виждам в необята -
красива карта в звезден пасианс.
Не знам дали сестра ти е росата,
не знам дори дали обичаш Брамс,
но сигурно те има на земята
и да те видя, ако имам шанс,
със сигурност тогава ще забравя,
въпросът си за Брамс да ти поставя.

© Бисер Бойчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??